De Zonen van Van As - De Cross

Koop hier je tickets

Koop ticketsDVD
Kijk hier
Kijk hier
DVDBlu-ray
9 jaar en ouder

Na vijf succesvolle seizoenen op televisie krijgt de populaire komische serie De Zonen van Van As haar eerste langspeelfilm. De familie Van As belandt als hoofdsponsor op een prestigieuze Cross en dat zorgt voor hilarische toestanden en hoog oplaaiende emoties. Bereid je voor op een straffe Vlaamse komedie met spectaculaire actie, een spannend verhaal en veel modder!

~

Na een beroerte werd de inmiddels hoogbejaarde oprichter Frans Van As verplicht om het rustiger aan te doen en zijn “Grond- en afbraakwerken Van As NV” definitief over te dragen aan kleindochter Linde en haar man Dick. Ze boeren goed en binnenkort zijn ze zelfs lokale hoofdsponsor van een prestigieuze cyclocrosswedstrijd.

Wanneer een aangestoken brand daags voor het evenement voor aanzienlijke schade én grote vertraging op de planning zorgt, denkt Frans dat een jaloerse concurrent zijn kleindochter wil saboteren. Al zijn stoppen slaan door en de pater familias hijst zich uit zijn fauteuil om als een echte Clint Eastwood de slechterik uit te schakelen.

Op de vooravond van de cross blijkt de oorzaak van alle onheil echter in een wel héél verrassende hoek te liggen… Wanneer de cyclocross op een ware veldslag dreigt uit te draaien, bundelen de Van As’en de krachten in een poging het noodlot tijdig af te wenden en de eer van het bedrijf én de familie te redden.

~

(Release enkel in België)

Speelduur
Speelduur
100
min.
min.
Genre
Comedy
Familie
Release
7.12.2022
Regisseur
Thomas de Cock
Cast
Jaak Van Assche, Carry Goosens, Ben Segers, Jonas Van Geel, Peter Van den Eede, Peter Thyssen, Tania Kloek, Rilke Eyckermans, Maaike Cafmeyer, Wouter Bruneel
Officiële website

Galerij

Interview

No items found.
NL
EN