playplay

De Zonen van Van As - De Cross

Koop hier je tickets
Kijk hier
Kijk hier
9 jaar en ouder

Na vijf succesvolle seizoenen op televisie krijgt de populaire komische serie De Zonen van Van As haar eerste langspeelfilm. De familie Van As belandt als hoofdsponsor op een prestigieuze Cross en dat zorgt voor hilarische toestanden en hoog oplaaiende emoties. Bereid je voor op een straffe Vlaamse komedie met spectaculaire actie, een spannend verhaal en veel modder!

~

De firma Van As mag als lokale hoofdsponsor een prestigieuze cyclocrosswedstrijd organiseren. Wanneer er daags voor het evenement een brand uitbreekt op het terrein, denkt Frans, de oprichter van de firma Van As, dat er sabotage in het spel is. Al zijn stoppen slaan door en de pater familias hijst zich uit zijn fauteuil om als een echte Clint Eastwood de slechterik uit te schakelen. Maar is alles wel wat het lijkt…?

Beleef de avonturen van het leukste familiebedrijf als eerste en reserveer nu al je tickets voor een van de avant-premières, in aanwezigheid van de acteurs.

29/11: Kinepolis Brugge en Kinepolis Oostende

30/11: Euroscoop Genk en Kinepolis Hasselt

02/12: Siniscoop Sint-Niklaas en Kinepolis Gent

03/12: Cityscoop Roeselare en Kinepolis Kortrijk

04/12: UGC Mechelen, UGC Turnhouten Studio Geel

05/12: Ciné Palace Aalst

06/12: UGC Aarschot en Kinepolis Leuven

~

(Release enkel in België)

Speelduur
Speelduur
100
min.
min.
Genre
Comedy
Familie
Release
BE 7.12.2022
Regisseur
Thomas de Cock
Cast
Jaak Van Assche, Carry Goosens, Ben Segers, Jonas Van Geel, Peter Van den Eede, Peter Thyssen, Tania Kloek, Rilke Eyckermans, Maaike Cafmeyer, Wouter Bruneel
Officiële website

Interview

NL
EN
FR