Hollands Hoop verzamel box (seizoen 1, 2 en 3)

Reserveer nu
TicketsDVD
Koop op
Koop op
Koop op
DVDBlu-ray
12 jaar en ouder
Geweld
Seks
Discriminatie
Beschikbaar op VOD

Seizoen 1: In Hollands Hoop staat Fokke Augustinus, forensisch psychiater met een disfunctioneel gezin, op een kruispunt in zijn leven. Wanneer hij het boerenbedrijf van zijn vader erft, verhuist hij met zijn vrouw en kinderen naar het Groningse platteland. Daar blijkt het boerenbedrijf een front voor een criminele organisatie en langzaam rolt Fokke in een carrière als drugshandelaar. Zijn kennis van het criminele brein gecombineerd met een afbrokkelende ethisch besef, brengt hem meer succes dan hij aan kan.

Seizoen 2: In het tweede seizoen van Hollands Hoop heeft Fokke de zieltogende boerengemeenschap omgetoverd tot een welvarende mini-maatschappij door een clandestiene wiet-coöperatie te stichten. Maar leider worden is één ding, leider blijven is iets geheel anders...

Seizoen 3: in seizoen 3 gaan we zien waar niet alleen Fokke, maar ook andere leden van het gezin allemaal toe in staat zijn, als zij het doelwit worden van een wraakactie. Fokke moet in actie komen met beperkte middelen. Maar met een sterke vrouw achter je en een flinke dosis volharding kom je een heel eind. Als dan de concurrentie uit onverwachte hoek komt, ontvlamt er een strijd tussen de oude en de nieuwe wereld in het Hoge Noorden, waarbij er maar één kan winnen.

Speelduur
Speelduur
24× 50
min.
min.
Genre
Crime & Detective
Release
20.10.2020
Regisseur
Cast
Marcel Hensema, Kim van Kooten, Martijn Lakemeijer, Hadewych Minis, Gaite Jansen
Officiële website

Galerij

Trailers

No items found.
NL
EN