Lake of Death

Reserveer nu
TicketsDVD
Koop op
Koop op
Koop op
DVDBlu-ray
16 jaar en ouder
Angst
Geweld
Grof taalgebruik
Beschikbaar op VOD

Lillian's tweelingbroer Bjørn sterft een mysterieuze dood, alleen in de oude familie hut aan het meer waar de legende van Gruvik rond waart; de geest van een man die door het meer werd gek gemaakt en zijn vrouw en haar minnaar doodde.

Wat is er die zomer echt met Bjorn gebeurd? Zijn tweelingzus Lillian en haar vrienden reizen terug naar het afgelegen familiehuisje, waar hij voor het laatst werd

gezien. Ze wil de plek verkopen om los te kunnen komen van het verleden wat haar maar blijft achtervolgen en zo vrede te vinden in de dood van haar broer.

Kort nadat ze zijn aangekomen, gebeuren er echter mysterieuze dingen.  Het prachtige, warme meer verbergt geheimen en brengt duistere herinneringen en visioenen naar de oppervlakte.

Maar zijn deze echt of slechts de verbeelding van Lillian, want haar vrienden lijken niets te merken?  Pas als er dingen beginnen te verdwijnen, zij allemaal hun mobieltje kwijt zijn, de hond wegrent naar het bos en 's nachts iemand in de

keuken heeft gegeten, slaat de angst toe. Is het één van de vrienden die hiervoor verantwoordelijk is of achtervolgt het verhaal van Gruvik hen nu allemaal?

Zullen Lillian en haar vrienden hetzelfde lot toebedeeld zijn als Bjorn?

Speelduur
Speelduur
94
min.
min.
Genre
Horror
Release
25.5.2021
Regisseur
Nini Bull Robsahm
Cast
Iben Akerlie, Jacob Andersen Schøyen, Jonathan Harboe, Sophia Lie, Elias Munk
Officiële website

Galerij

Trailers

NL
EN