Niks Vreemds Aan

Reserveer nu
TicketsDVD
Koop op
Koop op
Koop op
DVDBlu-ray
12 jaar en ouder
Seks
Beschikbaar op VOD

Een avondje swingen of een knappe, naakte man op je balkon vinden, Niks Vreemds Aan, toch? Een hilarische, sexy komedie over onverwachte ontmoetingen in een zoektocht naar meer passie in de levens en relaties van zes totaal verschillende mensen.

Suus houdt van haar ietwat doorsnee leven en van haar man Mats, maar weet dondersgoed dat het vuur in haar huwelijk al een tijdje gedoofd is. In een dappere poging om de passie te doen herleven, meldt ze hen in een spontane opwelling aan voor een swingers- app. Te druk met het schrijven van zijn nieuwe boek, stemt Mats gedachteloos in, zich niet bewust van hetgeen hem eigenlijk gevraagd werd. Wanneer Xander en Daniëlle op de stoep staan, wordt het allemaal wel heel echt.

Xander is midden veertig en zit er lekker in. Hij is blij met zichzelf, met zijn lichaam en met zijn aantrekkelijke vriendin Daniëlle. Maar Xander houdt van spanning en speelt, getriggerd door een vriend, met het idee om een keer te swingen. Daniëlle is daarentegen minder enthousiast, toch weet Xander haar te overtuigen om het swingen eenmalig een kans te geven.

Lot is al heel lang single, andere mensen bestempelen dat misschien als ‘te lang’, maar Lot is happy just the way it is. Ja oké, ze heeft een kat, maar dat hoort er volgens haar nou eenmaal bij als je een single vrouw van midden 40 bent. En natuurlijk wil ze ook wel eens daten, het komt er uiteindelijk alleen nooit van. Totdat er op een avond ineens een naakte man op haar balkon staat. Ilias heeft zo zijn ondoorgrondelijke charmante maniertjes in de omgang met vrouwen en hoewel Lot in eerste instantie niks van hem moet weten, beginnen ook haar knieën te knikken van deze woest aantrekkelijke man.


Speelduur
Speelduur
87
min.
min.
Genre
Comedy
Release
19.8.2021
Regisseur
Andrejs Ekis
Cast
Ilse Warringa, Loek Peters, Tina de Bruin, Juvat Westendorp, Peggy Vrijens en Frederik Brom
Officiële website

Galerij

Trailers

No items found.
NL
EN