Smeris (seizoen 1-5)

Reserveer nu
TicketsDVD
Koop op
Koop op
Koop op
DVDBlu-ray
12 jaar en ouder
Angst
Discriminatie
Drugs en alcoholmisbruik
Geweld
Grof taalgebruik
Seks
Beschikbaar op VOD

Theo Kamp (Jeroen van Koningsbrugge) is de beste, maar ook meest onstuimige rechercheur moordzaken van Tilburg. Hij gaat geregeld buiten zijn boekje en het is aan zijn partner Willem Niessen (Dennis van de Ven) om hem uit de problemen te houden. In de verzamelbox SMERIS zijn alle vier seizoenen van deze serie opgenomen.

In het eerste seizoen wordt Theo van de zaak rond topcrimineel Freddy van Nuenen afgehaald en gedegradeerd naar het hennepteam. Lukt het hem om vanuit deze achterstandspositie Van Nuenen alsnog te pakken en zo zijn oude baan weer terug te krijgen?

In het tweede seizoen van SMERIS draait het om de moordaanslag op Theo. Het spoor leidt naar Amsterdam waar Willem ook de criminelen tegenkomt die eerder zijn dochter ontvoerden.

In het derde seizoen gaan Theo en Willem naar Duitsland waar ze jagen op de ’Diplomaat’. En samen met bureau Tilburg moeten ze ook nog ‘even’ de EU redden en terrorisme bestrijden.

In het vierde seizoen lijkt de rust in Tilburg weer teruggekeerd. Maar al snel raken Theo en Willem verwikkeld in een zaak waarin het verschil tussen het recht en rechtvaardigheid op scherp komt te staan.

Het vijfde en laatste seizoen van Smeris bestaat uit drie spannende afleveringen. Het politieonderzoek naar een kunstroof in een Tilburgs museum brengt Willem (Dennis van de Ven) en Theo (Jeroen van Koningsbrugge) naar de andere kant van het Nederlands Koninkrijk: het Caribische eiland Bonaire. In de finale zijn oude bekenden van de serie te zien, maar ook een aantal verrassende nieuwe personages.

Speelduur
Speelduur
43 x 50
min.
min.
Genre
Crime & Detective
Actie
Release
20.10.2020
Regisseur
Marc Willard, Jeroen van Koningsbrugge
Cast
Kiki van Deursen, Susan Visser, Jeroen van Koningsbrugge, Dennis van de Ven
Officiële website

Galerij

Trailers

NL
EN