Wat Mannen Willen

Reserveer nu
TicketsDVD
Koop op
Koop op
Koop op
DVDBlu-ray
Alle leeftijden
Grof taalgebruik
Beschikbaar op VOD

In ‘Wat Mannen Willen’, volgen we de levens van zes, jawel, mannen op zoek naar de grote liefde of gewoon een beetje geluk in een tijd waarin mannen soms geen idee hebben hoe ze man moeten zijn en wat vrouwen nu eigenlijk van hen verwachten.

Wouter (Jonas Van Geel) is een romantische ziel, die zich nog niet meteen wil binden aan zijn kersverse vriendin Nicky (Evelien Bosmans)... tot blijkt dat ze zwanger is. Zijn broer Tim (Adriaan Van den Hoof) daarentegen heeft alles helemaal gepland, een topjob in de reclame en hij staat op trouwen met zijn jeugdliefde... alleen worstelt hij plots met cold feet. Misschien moet hij de bloemetjes toch nog maar eens buitenzetten? Vincents (Louis Talpe) leven als muziekproducer is bijzonder spannend met elke dag wel een andere feestje en een nieuw poeplief. Alleen hangt hij, door een deal met de platenmaatschappij, vast aan Bruce (Gene Bervoets), de populaire charmezanger die de wereld met zijn songteksten wil verbeteren. Ook tramchauffeur Roland zou graag zijn wereld veranderen door zijn ex-vrouw Suzanne (Nathalie Meskens) terug voor zich te winnen. En Bruno (Tom Audenaert) hoopt eindelijk de ware te vinden... via een datingsite, maar een bezoekje aan de dierenspeciaalzaak is net iets interessanter.

Speelduur
Speelduur
90
min.
min.
Genre
Romantiek
Comedy
Release
25.11.2015
Regisseur
Filip Peeters
Cast
Nathalie Meskens, Jonas Van Geel, Ruth Becquart, Evelien Bosmans, Gene Bervoets, Louis Talpe, Ben Segers, Tom Audenaert, Adriaan Van den Hoof, Ella-June Henrard
Officiële website

Galerij

Trailers

No items found.
NL
EN