De buurmannen zijn terug in Buurman & Buurman - Bakken en Grillen

Dit voorjaar verschijnt het allerlaatste bioscoopavontuur van ieders favoriete buurmannen in de Nederlandse bioscopen. In Buurman & Buurman – Bakken en Grillen staan de klungelige buurmannen opnieuw klaar om nieuwe problemen aan te pakken, die voornamelijk door zichzelf veroorzaakt worden. De film, met de stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen die de karakters tot leven brengen, is vanaf mei 2021 te zien in de Nederlandse bioscopen. Speciaal voor de allerkleinsten is er een voorpremière tijdens de kleuterbios en minimornings.

Al jarenlang is het dolkomische duo grote favoriet bij kinderen en volwassenen. Na bijna 45 jaar schitteren ze niet alleen op TV en inde bioscopen, maar hebben ook een heel eigen lijn van onder andere (educatieve)spellen en boeken.

De allerlaatste bioscoopfilm belooft opnieuw een hilarisch avontuur. De twee charmante, maar zeer onhandige buren beginnen net als altijd vol enthousiasme aan klusjes, maar helaas loopt het weer niet op rolletjes. Ook nu weten ze samen tot een oplossing te komen, vooral door slim te zijn en goed samen te werken. Val jij van je stoel van het lachen?

Releasedatum: voorjaar 2021
Leeftijd: Alle leeftijden
Speelduur: +/- 60 minuten

NL
EN