Adembenemende thriller ‘The Dive’ vanaf 5 oktober in de bioscoop

Filmdistributeur Just Entertainment brengt dit najaar de spannende thriller ‘The Dive’ naar Nederland. De film is geregisseerd door Maximilian Erlenwein en de hoofdrollen zijn weggelegd voor Louisa Krause (The Girlfriend Experience) en Sophie Lowe (The Beautiful Lie). De muziek in de film is gecomponeerd door onder andere Volker Bertelmann die dit jaar ook een Oscar won voor beste originele muziek voor de film 'All Quiet On The Western Front'.

Synopsis

Een avontuurlijke diepzeeduik op een van 's werelds meest afgezonderde locaties, wordt een wanhopige strijd om te overleven voor de zussen Drew en May. Wanneer een aardverschuiving rotsen in zee doet storten, wordt May geraakt en komt ze vast te zitten op de bodem van de oceaan. Met een gevaarlijk laag zuurstofgehalte is het aan Drew om haar zus te bevrijden en haar leven te redden.


Terwijl Drew wanhopig probeert hulp te vinden, voert May onderwater haar eigen psychologische strijd. Drew gebruikt al haar vindingrijkheid om haar zus te redden van een dreigende dood en zet hiervoor haar eigen leven op het spel. Terwijl kostbare tijd wegtikt en er geen hulp in zicht is, wordt het een race tegen de klok. Geen lucht. Geen tijd. Geen hoop.

Cast

Louisa Krause - 'May'

Sophie Lowe - 'Drew'