Klaasje Meijer, Cees Geel en Juvat Westendorp in familiefilm BOEIEN!

Deze week starten de opnames van BOEIEN!, een nieuwe avontuurlijke familiefilm van regisseur Bob Wilbers. Dat maken distributeur Just Entertainment en producent Messercola vandaag bekend. Filmrollen zijn weggelegd voor Cees Geel, Sarah Chronis, Edwin Jonker en Klaasje Meijer. Ellie Lust maakt in BOEIEN! haar filmdebuut en Klaasje speelt haar eerste rol in een Nederlandse bioscoopfilm sinds haar vertrek uit K3. Naast hen schitteren ook Juvat Westendorp, Ferdi Stofmeel, Filip Bolluyt, Wesley Mutsaars en Sietske van Peursem. Ook Luuk van der Boom, zoon van zanger Jeroen van der Boom, Yailah Vroom en Wout Visser maken hun filmdebuut in BOEIEN!

BOEIEN! speelt zich af aan boord van het cruiseschip ‘Rederij de Romantiek’ (SS Rotterdam) waar Kapitein Hartman (Cees Geel) samen met zijn lieftallige assistente Jitske (Klaasje Meijer) de liefdesscepter zwaait.

Ravi (Yailah Vroom), een slim, 11-jarig meisje en Benja (Wout Visser), haar eigenwijze 8-jarige stiefbroertje met wie ze totaal niet kan opschieten, gaan met hun ouders als samengesteld gezin op een cruise vakantie. De kinderen zijn verre van enthousiast. De deelname van vader Orlando (Edwin Jonker) en moeder Maartje (Sarah Chronis) aan een trouwwedstrijd aan boord van het schip moet het gezin nader tot elkaar brengen.

Maar niet iedereen aan boord van het schip heeft even goede bedoelingen. Onno (Ferdi Stofmeel) en Ted (Juvat Westendorp), schoonmakers op het schip, hebben samen met hoofdbeveiliger Nora (Ellie Lust) een handeltje in waardevolle spullen die zij van passagiers stelen. Als er hierdoor plots een probleem ontstaat krijgen Onno en Ted het lumineuze idee om Benja en Ravi te ontvoeren. Ravi en Benja moeten alles op alles zetten om uit handen van de twee boeven te blijven en bouwen hierdoor uiteindelijk een mooie band samen op.

BOEIEN! wordt geregisseerd door Bob Wilbers en geproduceerd door Messercola. Messercola produceerde al eerder de succesvolle Grote Sinterklaasfilms die werden bekroond met een Gouden Film en de Expeditie van Familie Vos, die vanwege Covid niet in de bioscoop uitkwam maar een zeer succesvolle digitale exploitatie heeft gekend. De distributie van BOEIEN! is in handen van Just Entertainment.

BOEIEN! is vanaf 28 juli aanstaande te zien in de bioscoop.

NL
EN
FR