Bruce Willis is back met de gloednieuwe actiefilm Killing Field

Bruce Willis is terug! In de bloedstollende actiefilm KILLING FIELD vecht hij zij aan zij met Chad Michael Murray (One Tree Hill) tegen Amerika's meest gevaarlijke drugskartel. KILLING FIELD is vanaf 2 februari 2022 op diverse Video On Demand platformen te zien.

David (Bruce Willis) is een onderscheiden politieagent met een  missie: Amerika’s meest gevaarlijke drugskartel oprollen. Wanneer de  infiltratie van Cal (Swen Temmel), David’s onbesuisde partner, vroegtijdig  verstoord wordt, eindigt deze in een bloedige schietpartij waarbij David  gevangen genomen wordt. Cal zet de achtervolging in naar David, die hem leidt  naar de afgelegen boerderij van Eric (Chad Michael Murray). Wanneer Eric, een  oorlogsveteraan die een teruggetrokken leven leidt, ongewild in de bloedige  drugstrijd betrokken wordt, verrast hij vriend en vijand met zijn kennis van  wapens. Na aanhoudende martelingen weet David zichzelf uiteindelijk te  bevrijden, maar de strijd is nog niet gestreden. Wanneer het drugskartel met  versterking komt, verandert het gevecht in een complete oorlog. David, Cal en  Eric bundelen hun krachten en zetten alles op alles om het brute drugskartel  voor eens en voor altijd te vernietigen. 


Vanaf 2 februari te zien op: Pathé  Thuis, KPN, Ziggo, iTunes, Apple TV, Google TV, Rakuten TV, Amazon, Tele2,  T-Mobile en MeJane.

NL
EN
FR