De Expeditie van familie Vos vervroegd beschikbaar On Demand

Just Entertainment en Messercola Drama laten weten dat De expeditie van familie Vos vanaf 11 februari vervroegd te zien zal zijn via o.a. Pathé Thuis, Ziggo, iTunes, KPN, Tele2 en meer. Deze beslissing is genomen vanwege de aanhoudende maatregelen rondom het coronavirus. De expeditie van familie Vos speelt zich af in de Efteling en neemt je mee op een spannende speurtocht naar een bijzonder sprookjesboek. De hoofdrollen worden onder andere vertolkt door Levi Otto, Raymonde de Kuyper (Mees Kees), Anna Drijver (Undercover, Loft), Fockeline Ouwerkerk (Moordvrouw, De 12 van Schouwendam) en Frederik Brom (Familie Kruys, Sinterklaasjournaal).

Danielle Raaphorst (Marketing Director & Strategie Just Entertainment): “Toen de bioscopen in december acuut hun deuren moesten sluiten, was ons idee om families in ieder geval in de voorjaasvakantie van de film EXPEDITIE VAN FAMILIE VOS in de bioscoop te laten genieten. De lockdown duurt helaas voort, maar we blijven bij ons idee en hopen dat veel families nu deze vakantie van dit leuke avontuur van deze bijzondere familie zullen genieten”.

Het verhaal

Als de familie Vos aankomt in de Efteling voor een jaarlijks weekendje samen, ontdekt de elfjarige Teun (Levi Otto) dat zijn pas overleden opa, die hij heel erg mist, daar nog een laatste speurtocht voor hem achter heeft gelaten. Hoewel de meeste volwassenen denken dat dat onzin is, gaat Teun samen met zijn bijzondere tante Ada (Raymonde de Kuyper) op een spannende expeditie door het attractiepark om erachter te komen wat zijn opa precies voor hem heeft verstopt. Teun komt erachter dat het gaat om opa's zeer kostbare sprookjesboek. Maar Teun en Ada blijken niet de enigen die op het boek uit zijn; een mysterieus figuur zit hen dwars waar hij maar kan. Gaat het ze lukken om het boek op tijd terug te vinden en zo ook de familie Vos bij elkaar te houden?

Waar te zien?

- Pathé Thuis - € 4,99
- iTunes - € 4,99
- Apple TV+ - € 4,99
- Ziggo - € 5,99
- KPN - € 4,99
- Tele2 - € 4,99
- T-Mobile - € 4,99
- MovieMax Online - € 4,99
- MeJane - € 4,99

Cast & crew

De volledige cast van De expeditie van familie Vos bestaat uit Levi Otto (Teun), Raymonde de Kuyper (Ada), Anna Drijver (Marieke), Fockeline Ouwerkerk (Katinka), Randy Fokke (Elise), Frederik Brom (Rikkert), Ruurt De Maesschalck (Louis), Ralph Moerman (Dylan), Peter Faber (Berend), Lucilla Bellinga (Saar), Fien Lindenhovius (Zonne) en Edo Brunner (Edo).

Productie

Nienke en Job Römer schreven het scenario. De film wordt geproduceerd door Lucio Messercola van Messercola Drama (De Brief voor Sinterklaas, La Famiglia).

Scenario: Nienke Römer, Job Römer | Camera: Goof de Koning | Regie: Bob Wilbers | Producent: Messercola Drama/ Lucio Messercola | Uitvoerend Producent: Judith van den Berg | Production Design: Allard Derksen | Kleding: Mariëlle Vos | Distributeur: Just Entertainment.

NL
EN