‘De Grote Sinterklaasfilm’ voor de 3e keer meer dan 200.000 bezoekers

‘De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond’ heeft voor de derde keer op rij meer dan 200.000 bezoekers mogen verwelkomen. De muzikale familiefilm van producent Messercola en distributeur Just Entertainment is de zesde Nederlandse film die dit resultaat in 2023 haalt. De film is tot en met 6 december te zien in de Nederlandse bioscopen.

Mijlpaal

Adviseur van Sinterklaas, Robert ten Brink, kreeg vanochtend een telefoontje van Sinterklaas die hem vertelde dat het magische aantal van 200.000 bezoekers is bereikt. "Wat een mijlpaal. Dit is fantastisch nieuws en we mogen hier heel trots op zijn. Dat we voor de derde keer op rij zoveel gezinnen en kinderen blij maken, is geweldig", zegt Ten Brink.

Ook producent/regisseur Lucio Messercola is ontzettend trots. “Ik ben natuurlijk heel erg blij met dit resultaat en dit bevestigt maar weer dat Sinterklaas leeft in Nederland! Onze vaste personages zijn zeer populair onder de doelgroep en die populariteit neemt alleen maar toe. Er liggen heel veel leuke plannen op de plank dus de kans is groot dat onze personages ook de komende jaren op verschillende podia groots aanwezig zullen zijn", vertelt Messercola enthousiast.

Over 'De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond'

Sinterklaas wil dit jaar zijn verjaardag royaal vieren. Zo wil hij dat ieder kind een extra cadeautje krijgt. Tegelijkertijd willen de Pieten Sinterklaas verrassen met een groot verjaardagsfeest met als hoogtepunt een speciaal optreden van zijn favoriete artiest. Robbie Reuzel ziet zijn verjaardag door het Sintfeest elk jaar opnieuw in het water vallen. Hij verzint hierdoor een sluw plan om Sinterklaas uit te schakelen. Zal het Robbie Reuzel lukken het Sintfeest te dwarsbomen of ruiken de Pieten onheil en kunnen ze het feest redden?