Deze zomer vaart ‘De Kameleon’ weer uit

Het is bijna zover! Deze zomer vaart ‘De Kameleon’ eindelijk weer uit. Tenminste als het Hielke en Sietse lukt om hun boot van de ketting af te krijgen. Vanaf 1 juli is de vierde bioscoopfilm De Kameleon aan de ketting te zien in de bioscoop. Net als de voorgaande succesvolle films (en de gelijknamige serie) is ook deze film geregisseerd en geproduceerd door de rasechte Fries Steven de Jong.

Deze keer kruipen Sens en Imme Gerritsen in de huid van Nederlands bekendste tweeling Hielke en Sietse Klinkhamer. Zij worden bijgestaan door de bijzonder getalenteerde Nando Liebregts (bekend van DRS Down). Ook keren enkele bekende gezichten uit de eerdere Kameleon-films en de serie terug, waaronder Cas Jansen, Michiel Kerbosch, Dominique van Vliet en Steven de Jong.

Synopsis De Kameleon aan de ketting

Dit keer krijgt de tweeling het zwaar te verduren wanneer wordt besloten dat de Kameleon “aan de ketting” moet. Hun prachtige en supersnelle boot draait op diesel en dat is recentelijk verboden vanwege de belasting op het mileu. Op hetzelfde moment worden er bij een zorgboerderij in de buurt van het dorp Lenten een groot aantal dode dieren aangetroffen. Nando, een jongen met een verstandelijke beperking, beweert dat hij de dader is. Daar geloven Hielke enSietse helemaal niets van en samen met het punkmeisje Jossie gaan ze op zoek naar de echte misdadigers.

Cast: Sens & Imme Gerritsen, Nando Liebrechts, Cas Jansen, Michiel Kerbosch,Steven de Jong, Dominique van Vliet, Margreet Blanken, William Spaaij, Vincent Visser, Robin van den Heuvel, Lieke van den Akker, Alfred van den Heuvel, Edo Brunner, Faried el Quarizi en Syb van der Ploeg.
Regie: Steven de Jong
Scenario: Steven de Jong en Dick van den Heuvel
Muziek: Syb van der Ploeg
Genre: Familiefilm
Releasedatum: 30 juni 2021

NL
EN