Epische actiefilm 'Civil War’ vanaf 11 april in de bioscoop

Filmdistributeur Just Entertainment brengt de epische film ‘Civil War’ naar Nederland. Hoofdrollen in deze film worden vertolkt door Wagner Moura ('Narcos') en Kirsten Dunst ('Spiderman'). De A24-film is geschreven en geregisseerd door Alex Garland en geeft naast indrukwekkende actiescenes, een kritische blik op de maatschappelijke, politieke en economische factoren die hebben bijgedragen aan de neergang van de Verenigde Staten. De film zal vanaf 11 april te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.

Synopsis

‘Civil War’ is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk - het grootste verhaal van hun leven: het onontkoombare einde van de Verenigde Staten zoals we het kennen.

‘Civil War’ laat niet alleen de fysieke conflicten op het scherm zien, maar brengt ook de diepere, onderliggende problemen aan het licht die hebben geleid tot de ontwrichting van het ooit zo trotse land.

Cast

Wagner Moura

Kirsten Dunst

Jesse Plemons

Jefferson White

Releasedatum: 11 april 2024

Kijkwijzer: 16 jaar, geweld, grof taalgebruik