Huiveringwekkende horrorfilm ‘Cobweb’ te zien in de bioscoop

Filmdistributeur Just Entertainment brengt deze zomer de onheilspellende horrorfilm ‘Cobweb’ naar Nederland. De regie van de film is in handen van Samuel Bodin, die eerder de 8-delige horrorserie ‘Marianne’ voor Netflix maakte en is geproduceerd door onder andere Seth Rogen. In ‘Cobweb’ zijn hoofdrollen weggelegd voor Lizzy Caplan (Cloverfield), Anthony Starr (The Boys), Cleopatra Coleman (Infinity Pool) en Woody Norman (C’mon C’mon) en staat een huiveringwekkend familiegeheim centraal.

Synopsis

Cobweb draait om de achtjarige Peter, gespeeld door Woody Norman, die vreemde klopgeluiden hoort in de muren van zijn slaapkamer. Zijn ouders, gespeeld door Lizzy Caplan en Antony Starr, beweren dat het geklop niet echt bestaat en dat hij het zich inbeeldt. Naarmate de angst van Peter toeneemt, begint hij te geloven dat zijn ouders een vreselijk geheim verbergen. En voor een kind is er niets angstaanjagender dan dat.

Met behulp van Miss Devine (Cleopatra Coleman), de lerares van Peter, worden de duistere intenties van Peters ouders steeds duidelijker.  

Cast

Lizzy Caplan - 'moeder’

Anthony Star - ’vader’  

Woody Norman - ‘Peter’

Cleopatra Coleman - ‘Miss Devine'