Just Entertainment voegt sterke internationale titels toe aan line-up!

Met trots presenteert Just Entertainment de nieuwe aankopen voor de line-up van 2022-2023, waaronder de nieuwste films van bekende regisseurs Adil & Bilall, Neil Jordan en Guillaume Canet. Een grensverleggende transgender romcom en een mix van uitzonderlijke actie, thriller, drama en horrorfilms; deze zeven internationale topfilms van Just Entertainment vinden in de loop van 2022 en 2023 hun weg naar de Nederlandse bioscopen. And more is to come...

ANYTHING IS POSSIBLE is een LGBTQ+ coming of age film met o.a. Renée Elise Goldsberry. Het is  het regiedebuut van het extravagante multitalent Billy Porter (Pose, Cinderella, American Horror story), die met deze film een lans breekt voor transgenders en perfect het Millenial en gen-Z publiek weet te trekken. Anything is possible vertelt het verhaal van de student Khal. Wanneer Khal anoniem op Reddit post over zijn gevoelens voor Kelsa, een stoer transgender meisje op zijn school, geven de positieve reacties hem de moed die hij nodig had om op haar af te stappen.

Het bekende regisseursduo Adil en Bilall is terug met REBEL. Na het wereldwijde succes van Bad Boys for life leveren de broers een zeer imponerende drama thriller af over een 13-jarige jongen uit Molenbeek (België) die na de dood van zijn vader op zoek is naar zijn eigen identiteit. Ondertussen probeert zijn moeder hem weg te houden bij zijn oudere broer, de lokale gangster met radicale gedachten.

Horrorfans kunnen zich verheugen op THE LAIR. Horror legende Neil Marshall (The Descent) keert terug naar zijn roots. In deze nieuwe “Full-On Monster Movie” bevrijdt een piloot per ongeluk dodelijke biologische wapen – hybride monsters die half mens, half alien zijn - uit een verlaten bunker in Afghanistan. Met alle gevolgen van dien..

MARLOWE is een spannende thriller van Oscarwinnaar Neil Jordan over de privé detective Philip Marlowe (Liam Neeson). Gebaseerd op de succesvolle roman The Black-Eyed Blonde. Verfilmd met een indrukwekkende sterrencast: Liam Neeson, Diane Kruger, Jessica Lange, Allan Cumming en Danny Huston.

In de aanstaande Franse live-action avonturenfilm ASTERIX & OBELIX: THE MIDDLE KINGDOM reizen de titulaire helden voor het eerst af naar China. De film is geregisseerd door Guillame Canet en biedt een uitzonderlijke sterrencast bestaande uit o.a. Marion Cotillard en de wereldwijd bekende voetballer Zlatan Ibrahimovic. Kosten nog moeite zijn gespaard gebleven om dit epische avontuur tot leven te brengen. Dit maakt ASTERIX & OBELIX: THEMIDDLE KINGDOM de meest kostbare Europese productie van 2022.

THE FATHER is een actie-thriller gesitueerd in de Ierse-Amerikaanse gangsterwereld in Boston. Donny Yen (Disney’s live-action Mulan) is een immigrant uit Hong Kong die noodgedwongen zijn familie moet beschermen wanneer zijn zoon per ongeluk op een lading heroïne stuit. De regie is in handen van Tommy Wirkola (Hansel & Gretel: Witch Hunters). Overige hoofdrollen zijn voor Alec Baldwin en Frank Grillo.

In DADDIO spelen Dakota Johnson (Fifty Shades of Grey) en Sean Penn (Mystic River) vreemden die tijdens een taxirit met elkaar in gesprek raken. Wat begint als een onschuldige conversatie eindigt al gauw in openhartige openbaringen over seks, macht, verlies en kwetsbaarheid. Deze dramafilm is het debuut van regisseur Christy Hall en is gebaseerd op haar eigen, veelvuldig geprezen, scenario.

NL
EN