Just Games biedt de leukste spellen voor de Feestdagen

Nog maar zes weken en de gezelligste maand van het jaar staat weer voor de deur. In december staan saamhorigheid en het familiegevoel centraal, maar natuurlijk ook cadeautjes. Ben jij al begonnen met het maken van een verlanglijstje? De Nederlandse spellenuitgever Just Games zorgt al meer dan XX jaar voor inspiratie tijdens de feestdagen en laat je genieten van spellen gebaseerd op de meest populaire Tv-programma’s.

Temptation Island Het spel der verleiding

Het moment is eindelijk weer daar, vanaf 26 november aanstaande is het nieuwe seizoen van Temptation Island te zien op Videoland. De ultieme relatietest gaat van start en jij en je vrienden kunnen als verleiders ongestoord je gang gaan op een prachtig eiland. Je hebt een duidelijk doel voor ogen, maar ben jij wel grappig, sexy of intelligent genoeg om die ene persoon te verleiden? Trek alles uit de kast om je medespelers te overtreffen en zorg voor een overtuigend resultaattijdens het kampvuur. Win jij Temptation Island?

Releasedatum: Nu verkrijgbaar
Leeftijd: 16+
Spelers: 3-6 spelers
Speelduur: 30 min
Consumentenadviesprijs: € 19,99

De Slimste Mens ter Wereld
Het bordspel De Slimste Mens ter Wereld, gebaseerd op De Slimste Mens, de best bekeken quizshow van Nederland, is een uitdagend en razendsnel bordspel. Net als in de TV-quiz spelen de deelnemers verschillende spelrondes om te ontdekken wie de slimste van het stel is. Verdien in de eerste speelronde seconden met de‘3-6-9 ronde’, geef vervolgens razendsnel de vier goede antwoorden in de ronde  ‘Open Deur’ en los de ‘Puzzel’ op, terwijl je seconden weg tikken.Dan volgt de ronde ‘Ingelijst’, waarin je zoveel mogelijk goede antwoorden moet geven en tot slot de allesbeslissende finale met één vraag en vijf antwoorden.

Uniek aan het bordspel zijn de bijgeleverde timers en de timerconsole, waarmee spelers bijhouden welke zuurverdiende seconden verdiend zijn of nog resteren .

Releasedatum: Nu verkrijgbaar
Leeftijd: 12+
Spelers: 2-4 spelers
Speelduur: 45 min
Consumentenadviesprijs: € 34,95

Wie is de Mol de code-opdracht
Jij en je team zijn op een missie gestuurd om 3 belangrijke codes te kraken .Alle teamgenoten zijn in het bezit van verschillende codes en sleutels. Door samen te werken is het mogelijk om het mysterie rondom de codes op te lossen, maar wat als er één persoon is die bewust de boel loopt te saboteren? Wie kun je vertrouwen tijdens je missie en wie is de mol?

Door middel van een speciale app is het spel ook speelbaar in Augmented Reality, waardoor je je nog meer in het spel verliest.

Releasedatum: Nu verkrijgbaar
Leeftijd: 12+
Spelers: 3-6 spelers
Speelduur: 60 min
Consumentenadviesprijs: € 34,95

Peaky Blinders bordspel
Reis terug naar de gouden jaren’20 van Birmingham, na de Eerste Wereldoorlog. Speel je eigen rol in een oorlog tussen verschillende facties. Verhoog je charisma, kracht en intelligentie om je vijanden te verslaan en je missies te volbrengen. Maar je kunt dit niet alleen doen; creëer een netwerk van vrienden en vijanden, maak investeringen en confronteer je grootste concurrent om te winnen!

Releasedatum: Nu verkrijgbaar
Leeftijd: 12+
Spelers: 2-4 spelers
Speelduur: 90 min
Consumentenadviesprijs: € 34,95

Expeditie Robinson –Eilandraad
De opnames van een nieuw seizoen Expeditie Robinson gaan niet door vanwege COVID-19,maar je hoeft niets van het exotische avontuur te missen. Je kunt namelijk het Expeditie Robinson - De Eilandraad bordspel spelen in je eigen woonkamer. Leid een kamp met expeditieleden en ga de strijd aan om de ultieme Robinson te worden. Bereid je voor op de proeven en gebruik je stemmen om andere spelersweg te stemmen. Overleef jij ‘De Eilandraad’ en win jij dit avontuurlijke bordspel?

Releasedatum: Nu verkrijgbaar
Leeftijd: 10+
Spelers: 2-4 spelers
Speelduur: 30 min
Consumentenadviesprijs: €34,95

NL
EN