Mel Gibson schittert als onbevreesde Kerstman in Fatman

Just Film Distribution viert de heropening van de bioscopen met de gloednieuwe winterse actiekomedie. De actiekomedie is vanaf 26 november 2020 te zien in de bioscoop.

Kerst zal nooit meer hetzelfde zijn nadat je Mel Gibson hebt gezien als de Kerstman in de nieuwe bioscoopfilm Fatman. In de actiekomedie wordt de 64-jarige Golden Globe winnaar in zijn rol als Kerstman opgejaagd door een hitman (Walton Goggins) die is ingehuurd door de rijke en verwende etter Billy. De vroegrijpe rijkeluiszoon kreeg een brok steenkool als kerstcadeau en is uit op wraak. De huurmoordenaar begint aan de klus van zijn leven, omdat de Kerstman niet is zoals je      verwacht. Hij is grof, schietgraag en deinst nergens voor terug… Just Film Distribution lanceert de actiefilm Fatman op 26 november.

 

Synopsis
In deze actiekomedie vertolkt Mel Gibson de rol van de Kerstman, ook wel bekend als Chris Gringle. Omdat de overheid zijn subsidie heeft stopgezet is Chris veranderd in een aan lager wal geraakte zuipschuit. Om zijn bedrijf in leven te houden, werkt Chris samen met het Amerikaanse leger en dwingt hij zijn personeel tot het maken van ander soort ‘speelgoed’. Alsof dat nog niet erg genoeg is, wordt een hitman genaamd Skinny Man (Walton Goggings) op hem afgestuurd. De over het paard getilde 12-jarige Billy kreeg tot zijn woede op kerstochtend alleen een stuk steenkool cadeau en besloot daarom de Kerstman om te laten leggen. Wat de hitman niet weet, is dat er een zwaarbewapend leger rondloopt op het terrein van Chris én dat hij niet de eerste is die het op de Kerstman heeft voorzien…

 

 

Releasedatum: 26 november 2020
Leeftijd: 16 jaar, geweld, angst en grof taalgebruik
Speelduur: 96 minuten

 

NL
EN