Opnames De Grote Sinterklaasfilm van start met nieuwe castleden

Jan Versteegh en Richard Groenendijk schitteren dit najaar in DE GROTE SINTERKLAASFILM: GESPUIS IN DE SPEELGOEDKLUIS. Dit nieuws maken Just Entertainment en Messercola vandaag bekend. In dit nieuwe avontuur zien we ook Robert ten Brink (adviseur van Sinterklaas) en Martien Meiland (kasteelheer) weer terug. De film speelt zich onder andere af in omgeving van Leerdam. De opnames zijn deze week van start gegaan en De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de speelgoedkluis zal vanaf 5 oktober 2022 te zien zijn in de bioscoop.

In de nieuwste muzikale familiefilm De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de speelgoedkluis krijgt Hugo Hogepief (Chris Tates) de belangrijke taak om op de sleutelring, die toegang geeft tot de speelgoedkluis, te bewaren voor Sinterklaas (Robert ten Brink). Een grote ramp dreigt als de broers Mats (Jan Versteegh) en Peer (Richard Groenendijk) hier lucht van krijgen. Gelukkig schieten alle favoriete pietenkarakters: Party Piet Pablo (Okke Verberk), Marco Marsepein (Giovanni Caminita), Bennie Taaitaai (Joshua Albano), Kim Cadeau (Sara Robben), Paco Post (Wes Mutsaars), Willem Wortel (Stef de Reuver) en het nieuwste pietje, Chico Choco (Noah Huijgen), te hulp. Zal het ze lukken om de cadeautjes uit handen van de broers te houden?

Jan Versteegh over zijn rol: "Ik hoop dat mijn dochters nog geloven na deze film. In hun vader bedoel ik dan, de slechterik. Apetrots ben ik dat ze me naast Sinterklaas zien schitteren."

Richard Groendijk zegt het volgende: “Erg leuk om een keer een slechterik te spelen. En dan ook nog als eeneiige tweelingbroer van Jan Versteegh. Dat wordt héél hard acteren voor mij. Haha!”

De voorgaande Grote Sinterklaasfilm was een groot succes en was met meer dan 200.000 bezoekers de meeste bezochte Sinterklaasfilm van 2021. Net als vorig jaar zit De Grote Sinterklaasfilm ook dit jaar boordevol met grappige momenten en nieuwe, vrolijke liedjes. Leuk voor jong en oud!

Over de makers Messercola is een jong en dynamisch productiehuis, opgericht vanuit een enorme passie voor 'storytelling'. Sinds de oprichting in 2011 heeft Messercola een veelzijdig portfolio opgebouwd van speelfilms en dramaseries voor diverse doelgroepen. Het portfolio van televisiedrama bestaat uit o.a. NPO-series als "La Famiglia", "De vloek van manege Pegasus" en 'Infantilio'. Dankzij Messercola’s succesvolle speelfilms, waaronder "De brief voor Sinterklaas", "De Grote Sinterklaasfilm", "De expeditie van familie Vos" en "Casa Coco", behoort Messercola tevens tot de meest actieve en spraakmakende Nederlandse filmproducenten van dit moment.

NL
EN
FR