Oscar-winnares Diane Keaton in Love, Weddings and Other Disasters

Een blind date wordt heel letterlijk in Love, Weddings & Other Disasters als de met een Oscar en Golden Globe bekroonde actrice Diane Keaton (Book Club, Something’s Gotta Give) binnenvalt bij de voorbereidingen van een huwelijk waar Jeremy Irons (The Borgias, Justice League) de cateraar is. De veeleisende cateraar van beroemdheden wordt onverwacht verliefd op de slechtziende die zijn met militaire precisie opgebouwde champagnetoren per ongeluk omstoot. Regisseur Dennis Dugan (Happy Gilmore) heeft de film gemaakt als een liefdesbrief voor zijn vrouw.

Laat je hart smelten bij de toevallige, maar doeltreffende ontmoetingen in Love, Weddings & Other Disasters. De film laat zien hoe het liefdesleven eruit ziet van mensen die werken aan de perfecte dag voorbruidsparen; een complete chaos en verre van perfect.

Love, Weddings & Other Disasters
In deze romantische comedy maken we kennis met Jessie. Zij is net door haarvriend gedumpt als Liz, een klant van haar bloemenzaak, haar vraagt om te helpen bij het plannen van haar bruiloft. Het feest moet al over acht dagen plaatsvinden, maar Jessie houdt wel van een uitdaging dus ze zegt ja. In haar rol van wedding planner werkt ze nauw samen met Lawrence (Jeremy Irons). Een cateraar op leeftijd die zich niet aan vrouwen kan binden. Terwijl de voorbereidingen van de bruiloft in volle gang zijn, regelt een kennis van Lawrence een blind date voor hem met Sara, een vrouw die letterlijk blind is. Na een onhandig begin groeien de twee langzaam naar elkaar toe en krijgt Lawrence dankzij Sara een nieuwe kijk op de wereld.

 De rol van Sara wordt glansrijk gespeeld door Diana Keaton. Deze legendarische actrice werd beroemd met haar rol in The Godfather en won later een Golden Globe én een Oscar voorhaar vertolking van Annie Hall in de gelijknamige speelfilm. 

Releasedatum: 7 januari 2021
Leeftijd: AL + grof taalgebruik
Speelduur: 90 minuten

NL
EN