Robert ten Brink schittert in de rol van de nieuwe (adviseur van) Sint

Just Entertainment en Messercola maken bekend dat niemand minder dan Robert ten Brink in de rol zal kruipen van (de adviseur van) Sinterklaas in de nieuwe familiefilm De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje. Ten Brink beleeft hiermee zijn debuut op het witte doek en volgt Bram van der Vlugt op die in 2019 en 2020 de rol van (de adviseur van) Sinterklaas vervulde in de eerder door Messercola geproduceerde Sinterklaasfilms. De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje is vanaf 6 oktober te zien in de Nederlandse bioscopen.

Robert Ten Brink zegt het volgende over zijn opkomende rol: “Het is een eer om sinterklaas te mogen adviseren en een nog grotere eer om in de legendarische voetsporen van de grote Bram van der Vlugt te mogen treden. Ik heb dan ook niet getwijfeld toen ik werd gevraagd door Lucio Messercola voor deze rol. Ik kijk er enorm naar uit om aan deze uitdaging te beginnen met zo’n getalenteerd team en mijn debuut te maken op het witte doek in mijn rol van (de adviseur van) Sinterklaas.”

Het verhaal:
Als Mammie en Stan uit de gevangenis komen besluiten ze wraak te nemen op Sinterklaas. Want hij heeft er tenslotte voor gezorgd dat ze daar terecht zijn gekomen. Ze reizen af naar Spanje om ervoor te zorgen dat Sinterklaas niet naar Nederland kan komen. Wanneer Sinterklaas merkt dat alle deuren van het kasteel op slot zitten en de telefoonlijnen zijn doorgesneden breekt paniek uit, nu kunnen ze niet meer naar Nederland! Lukt het Sinterklaas en de Pieten om op tijd in Nederland te komen of zijn Mammie en Stan ze te slim af?

De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje wordt geregisseerd door Lucio Messercola en geproduceerd door Messercola. Messercola produceerde al eerder succesvolle Sinterklaasfilms die werden bekroond met een Gouden Film. De distributie van De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje is in handen van Just Entertainment. De filmopnames starten op 5 juni. De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje is vanaf 6 oktober aanstaande te zien in de Nederlandse bioscopen.

NL
EN