Overhandiging Kidsweek Taalhelden aan TikTok-ster Meester Jesper

Het was feest op basisschool De Wegwijzer in Winssen! Niemand minder dan TikTok-ster Meester Jesper kreeg als eerste een exemplaar van het avontuurlijke bordspel Kidsweek Taalhelden overhandigd door Scoop, de vrolijke mascotte van Kidsweek.

Met bijna 350.000 volgers en meer dan 10 miljoen likes is Meester Jesper (Jesper Hesseling) een ware held op TikTok. Met zijn filmpjes leren kinderen in een mum van tijd lastige rekensommen en vanaf nu met Kidsweek Taalhelden ook begrijpend lezen! De hoofdredactrice van Kidsweek, Henrike van Gelder, was ook aanwezig bij de overhandiging: “net zoals bij het spel combineert Meester Jesper entertainment met educatie, dus hij is de uitgelezen persoon om het eerste exemplaar in ontvangst te nemen.”

Kidsweek Taalhelden van het Spelwoud Kidsweek Taalhelden van het Spelwoud is een avontuurlijk bordspel waarbij kinderen van het basisonderwijs op speelse wijze begrijpend leren lezen. Het spelwoud zit vol met gevaarlijke wezens die zich voeden met taal en alleen de taalhelden kunnen ze verslaan. Kies je favoriete taalheld, creëer je eigen spelwoud en werk samen om met jullie taalkennis de monsters te verslaan!

Het educatieve spel is te spelen op verschillende niveaus en is daardoor geschikt voor kinderen van groep 4 t/m groep 8. Het spel kun je op school of thuis spelen en bevat een boekje met maar liefst 60 teksten om je brein te trainen.

Kidsweek Taalhelden van het Spelwoud is vanaf nu overal verkrijgbaar!

NL
EN