Titelsong Berend Botje vanaf nu overal te beluisteren!

Vandaag maken Just Entertainment en CTM Music de titelsong van de nieuwe Nederlandse familiefilm Berend Botje: het mysterie van het ei bekend. KOM ZITTEN EN GA MET MIJ MEE is het nieuwe nummer van Thomas Acda in samenwerking met de elfjarige Doris die de rol van Berend Botje vertolkt in de film en rapper Pjotr. Het aanstekelijke en vrolijke nummer KOM ZITTEN EN GA MET MIJ MEE is vanaf 24 september te beluisteren via alle streamingsplatformen. De film draait vanaf 29 september in de Nederlandse bioscopen.

KOM ZITTEN EN GA MET MIJ MEE wordt uitgevoerd door:

Thomas Acda
De Noord-Hollandse cabaretier, acteur en zanger, Thomas Acda, is bij het grote publiek bekend geworden als onderdeel van het duo Acda en De Munnik. Vanaf 1997 speelt hij in verschillende films waaronder: All Stars, Alles is Liefde, Flikken Maastricht en als godfather in de populaire misdaadserie Penoza. In Berend Botje: het mysterie van het ei vertolkt Thomas de rol van de opa van Berend.

Doris Zuijderland
De elfjarige Doris maakt haar filmdebuut in Berend Botje: het mysterie van het ei. Ze was eerder te zien in de tv-serie Welkom in de jaren 20 en 30.
      
Pjotr
Pjotr is een unieke hiphop-artiest die met een positieve boodschap een brede doelgroep aanspreekt. Aan het begin van zijn carrière heeft Pjotr veel samengewerkt met rapper Snelle. Met zijn live-show in de Melkweg wist Pjotr ‘Most Wanted 2018’ te winnen, hiermee voegt hij zich bij een rijtje deelnemers waaronder Ali B, Lange Frans en The Partysquad, daarnaast is hij getekend op het muzieklabel van Snelle; Lieve Jongens Music. De film Berend Botje: het mysterie van het ei is het filmdebuut voor Pjotr.

Over de film
Dit is de eerste bioscoopfilm over Berend Botje; een stoer meisje met een levendige fantasie. Ze is de jongste telg uit de schippersfamilie Botje, die verder bestaat uit vader Botje en opa Botje. De avonturen van de Botjes zijn zo bijzonder, dat niemand gelooft dat ze echt zijn gebeurd. Maar Berend weet wel beter. Als de stad in de ban raakt van een uitzonderlijk vogelei, is zij ervan overtuigd dat het om een bijzonder ei gaat, dat alleen uitkomt op een verborgen eiland. Ze besluit de gewaagde tocht naar het eiland zelf te maken, want voor Berend is niets onmogelijk.
     
De hoofdrollen zijn weggelegd voor Thomas Acda als opa Botje, Klaas van Kruistum als vader Botje en de jongste Botje: de 11-jarige Doris Zuijderland die met deze rol haar speelfilmdebuut maakt.
     
Berend Botje: het mysterie van het ei is vanaf 29 september te zien in de Nederlandse bioscopen.

NL
EN