Financial Controller

It's the economy, stupid!

Zoek jij een jong, creatief, dynamisch en ambitieus mediabedrijf? Ben je proactief, hands-on en heb je jaren ervaring op een finance-afdeling? Ben je analytisch sterk en fulltime beschikbaar? Wacht dan niet langer en solliciteer direct!

Als Financial Controller ben je verantwoordelijk voor de correcte, tijdige en volledige administratie van de verschillende entiteiten binnen Just Entertainment. Dit doe je samen met de medewerker financiële administratie en je rapporteert aan de Finance Manager. In de rol van Financial Controller ga je zowel de breedte als de diepte in. Je zal namelijk rapporten voorbereiden (zoals jaarcijfers en P&L-rapporten), cashflow opvolgen, processen optimaliseren, belastingsaangiftes uitvoeren, financiële controles uitvoeren en analyses maken, de begroting opmaken en budgetvoorspellingen doen.

Uiteraard moet je goed kunnen omgaan met cijfers. Dit vereist niet alleen financieel inzicht, maar ook grote nauwkeurigheid en structuur in je dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast moet je analytisch ingesteld zijn en moet je je bevindingen kunnen vertalen naar praktische en concrete adviezen. Je collega’s zullen je omschrijven als een teamplayer die weet hoe het moet en dat wil delen met anderen, maar die natuurlijk ook te vinden is voor wat fun naast al dat harde werk.

Je genoot een HBO(+) accountancy, bedrijfskunde of andere financiële richting. Je hebt enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie achter de rug.
Kennis van het voeren van administraties en het volgen van een planning- en controlecyclus zijn een must. Je hebt goede computervaardigheden.
Je communiceert vlot in het Nederlands en Engels is een plus. Je houdt van uitdagingen en werkt niet met een 9-5 mentaliteit.

Wij bieden je een hippe, jonge, no-nonsense werkomgeving in een boeiende sector, een aantrekkelijk verloningspakket en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien.
Wij geven je ruimte en verantwoordelijkheid. Je wordt deel van een enthousiast team van ambitieuze mensen in een bedrijf in volle groei. Stuur nu je CV en motivatie naar alex.delange@justentertainment.nl

NL
EN