Sales Executive Thank You Georges Nederland

Sales Executive voor onze zusteronderneming Thank You Georges in Nederland

Thank You Georges is dé specialist op vlak van VFX en 3D animatie. De studio, met vestigingen in Gent en Amsterdam, heeft een stevig track record en is zowel nationaal als internationaal gerenommeerd als postproductiehuis voor films, TV-series, publiciteit en games. Het Thank You Georges team werkte o.a. mee aan internationale feature films als Ghost Rider, Pathology, The Misfortunates, K3 Love Cruise, The Condemned 2, Backdraft 2, Chucky 7, de Nederlandse productie The Admiral/Michiel de Ruyter, The Triplets of Belleville en TV-series als In Flanders Fields en Black Sails.

DE JOB

Met passie en drive zorg je als sales executive voor het aantrekken van nieuwe klanten en projecten voor de studio. Daarnaast onderhoud je de relaties met potentiële en bestaande klanten en volg je de projecten voor je contacten op.

VERANTWOORDELIJKHEDEN

Een hele dag aan je desk zitten is niets voor jou. Je gaat (digitaal) op pad en benadert nieuwe klanten op een proactieve en assertieve manier. Met je sterke overtuigingskracht ben je in staat om vlot opdrachten binnen te halen en deze vast te leggen in een zakelijke overeenkomst.

Het bepalen van een sales strategie en planning kent geen geheimen voor jou. Je stelt financiële doelstellingen op en werkt een plan van aanpak uit met overeenstemmende timings en KPI’s. Je stuurt bij waar nodig zodat de targets tijdig worden behaald.

Daarnaast vind je het leuk om te helpen bij de opstart van een project en de studio artists te ondersteunen bij het verzamelen, organiseren en structureren van de data die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van de creatieve projecten.

Je werkt nauw samen met het creatieve team om te bepalen hoe jullie aan noden, moeilijkheden of wensen van de klanten tegemoet kunnen komen. Verder denk je actief mee over sales gerichte vragen of uitdagingen die het bedrijf heeft.

PROFIEL

- Je hebt bij voorkeur reeds een succesvolle ervaring in de audiovisuele sector.

- Je bent commercieel ingesteld en weet mensen te overtuigen.

- Je hebt een open persoonlijkheid en kan op een aangename manier communiceren met de klanten.

- Je bent in staat een projectplanning op te maken en hebt een algemeen begrip van het productieproces van een audiovisueel project.

- Je communicatie skills zijn on point.

- Je hebt een gedreven persoonlijkheid.

- Je bent flexibel en hebt veel verantwoordelijkheidszin.

- Je durft creatief te zijn en mee te denken aan oplossingen/optimalisaties binnen het project.

- Je bent resultaatgericht en hebt een proactieve werkhouding.

- Je werkt graag zelfstandig en projectmatig.

- Pluspunten voor ervaring in beeldmontage en data handling of bereidheid je hierin te verdiepen.

- Idem voor kennis van beeld en video formaten en software als Adobe premiere, After effects, Avidof Blackmagic Davinci resolve.

 

WIJ BIEDEN

Wij bieden je een hippe, jonge, no-nonsense werkomgeving in de boeiende entertainmentsector, een marktconform salaris en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien.

Je komt terecht in een dynamische omgeving met fijne collega’s waar ook ruimte is voor initiatief.

Sta je te popelen om bij ons aan de slag te gaan?

Stuur dan nu je CV en motivatiebrief naar jobs@justentertainment.nl

NL
EN