Stage Marketing Nederland

Op zoek naar een marketing stage?

Ben jij geïnteresseerd in de entertainment branche en heb je altijd al eens willen meemaken hoe het er achter de schermen aan toe gaat?
Doe je een relevante studie in de richting van communicatie/ marketing?

Dan zijn wij op zoek naar jou!


Over jou
Jij bent hands-on, proactief en werkt graag in een dynamisch omgeving. Je bent zelfstandig, maar werkt ook goed samen in een team. Je bent leergierig, niet bang om de telefoon op te nemen en vertrouwd met Microsoft Office. Ervaring met het Adobe pakket zoals Photoshop is een pré.

Als stagiair(e) ben je onder andere verantwoordelijk voor het onderhouden van de verschillende social media kanalen, briefen en ontwerpen van advertenties, organiseren van filmpremières en persdagen, nieuwsbrieven schrijven en plannen schrijven voor de (online) marketing campagnes.

Over Just Entertainment
Just Entertainment is een creatief, bruisend en ambitieus media- en entertainmentbedrijf. Just Entertainment wil graag verhalen vertellen om een breed publiek te entertainen via uiteenlopende platformen zoals film, series, bordspellen en theater. De afgelopen 5 jaar bracht Just Entertainment een groot aantal films in de Nederlandse en Belgische bioscopen die meer dan 10 miljoen liefhebbers naar de zalen lokte zoals Casanova's, F*ck de liefde en De film van Dylan Haegens. Ook creëren wij unieke bordpellen op basis van populaire programma's zoals Temptation Island, Peaky Blinders, Wie is de mol en Jurassic World.

Wij zoeken een stagiair(e) voor gelieve 5 à 6 maanden. Wij bieden je een super leuke, afwisselende en leerzame stage én kantoorpand met het mooiste uitzicht van Amsterdam!

Ben jij of ken jij onze volgende stagiair? Contacteer ons dan als de bliksem!
Stuur jouw CV en motivatiebrief naar jobs@justentertainment.nl

NL
EN