Stagiair/Stagiaire Junior Video Editor

Bij Just Entertainment

Ben jij gek op video’s en weet jij als geen ander hoe je deze op een originele manier kunt maken en editen? En zoek jij een plek waar jij je creatieve portfolio kunt opbouwen én waar jij snel aan de slag kunt gaan? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Just Entertainment heeft een stageplek beschikbaar voor een junior video editor die weet hoe hij/zij kwalitatieve YouTube-video’s maakt en deze ook kan verwerken tot kortere social snippets voor bijvoorbeeld TikTok en Instagram.

Wat ga je doen:

-Creëer en bewerk hoogwaardige videocontent voor ons YouTube-kanaal en sociale mediaplatforms. Het gaat om content voor zowel filmdistributie als onze live entertainment afdeling.

-Transformeer lange video's naar pakkende snippets die de aandacht trekken op TikTok en Instagram.

-Werk samen met ons team om creatieve concepten te ontwikkelen en tot leven te brengen.

Wat we zoeken:

-Passie voor videoproductie en een scherp oog voor detail.

-Kennis van videobewerking Software: Adobe Premiere Pro & Adobe After Effects, video ondertiteling.

-Kennis van Videoformaten en Codecs: Het begrijpen van verschillende videoformaten (zoals MP4, MOV, AVI) en codecs (zoals H.264, ProRes) is essentieel voor het optimaliseren van videokwaliteit en bestandsgrootte.

-Basiskennis van Kleurcorrectie en Kleurgradatie: Het vermogen om kleuren te corrigeren en te gradueren om de algehele uitstraling van de video te verbeteren.

-Kennis van Audio-editing: Basisvaardigheden voor het bewerken en mixen van audio zijn belangrijk voor het verbeteren van de algehele kwaliteit van de video.

Wat bieden wij:

-Een plek in een snelgroeiende, dynamische organisatie in de filmdistributie en live entertainment.

-Een kansrijke rol waarbij je betrokken zult zijn bij diverse films die in de bioscoop uitgebracht gaan worden, als het huidige live entertainment project ‘Mamma Mia! The Party’.

-Passende stagevergoeding.

-Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en de vrijheid om jouw eigen inbreng te leveren.

-Kantoor in hartje Amsterdam.

Ben jij klaar voor deze opwindende stageplek als junior video editor? Stuur ons dan jouw CV, portfolio en een korte motivatie waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze rol naar info@justentertainment.nl.

NL
EN