Stagiair(e) Sales Video On Demand NL

Stagiair(e) Sales Video On Demand

Wil je graag aan de slag bij een jong, creatief en ambitieus entertainmentbedrijf in Amsterdam? Ben jij geïnteresseerd in de film branche en heb je altijd al eens willen meemaken hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij één van de meest actieve independent distribiteurs van Nederland? Doe je een relevante studie in de richting van sales / commerciële economie / marketing? Dan is dit je kans!

HET BEDRIJF

Just Entertainment is één van de grootste onafhankelijke media- en entertainmentbedrijven in de Benelux, met hoofdkantoor in Amsterdam en een Belgische afdeling in Gent. Films uitbrengen in de bioscoop, verkopen en samenwerken met grote platformen als Netflix, Amazon of HBO Max, swingende live entertainment producties op de planken brengen, bordspellen als de Slimste Mens en Peaky Blinders creëren, … Het is maar een greep uit onze activiteiten. Just Entertainment is ambitieus en groeit voortdurend!

De functie

Als stagiair(e) ben je onder andere verantwoordelijk voor het bijhouden en verzamelen van data en cijfers, deze in grafieken en tabellen plaatsen en kunnen interpreteren. Maandelijkse nieuwsbrieven maken middels MailChimp, sales en netwerk gesprekken voorbereiden en quotes, reviews en persuitingen internationaal en nationaal van onze films verzamelen. Presentaties maken van de nieuwste film slate en collega’s ondersteunen in werkzaamheden en algemene dagelijkse taken.

Wie ben jij?

Jij bent hands-on, proactief en werkt graag in een dynamisch omgeving. Je bent zelfstandig, maar werkt ook goed samen in een team. Je bent leergierig, niet bang om de telefoon op te nemen en vertrouwd met Microsoft Office, met name Excel.

  • Je bent HBO of WO student
  • Je bent minimaal 5 maanden beschikbaar
  • Je hebt een vlotte pen en bent visueel scherp ingesteld
  • Je hebt interesse in data verzameling en analyseren
  • Je hebt ervaring met Microsoft programma’s

Wat krijg je:

  • Een uitdagende stage in een jong en dynamisch bedrijf in volle groei
  • Maandelijkse vergoeding van 250 euro op fulltime basis (40 uur)
  • Dagelijks [email protected] in een jonge, no-nonsense werkomgeving

Ben jij onze nieuwe sales held(in)?!

Stuur dan jouw motivatiebrief en cv naar [email protected] en wie weet kom jij straks ons team versterken!

Contractduur: minimaal 5 maanden
Stageperiode: z.s.m.
Soort dienstverband: voltijds, stage
Thuiswerken: deels

NL
EN