Just Entertainment

Makes you smile

Just Entertainment is een onafhankelijk entertainmentbedrijf, opgericht in 2003. De organisatie telt vandaag 27 medewerkers en heeft kantoren in Amsterdam (hoofdkantoor) en Gent.

Sinds 2019 maakt Just Entertainment deel uit van Inside Out Media, een full service media- en entertainmentbedrijf met het hoofdkantoor in Gent. Onze missie is het vertellen van verhalen om een breed publiek te entertainen via een uiteenlopende waaier van platformen. De focus ligt op het creëren van unieke ervaringen en blijvende herinneringen voor de toekomst.

Bioscoopreleases en digitale rechten

De afgelopen 5 jaar bracht Just Entertainment een groot aantal films in de Nederlandse en Belgische bioscopen die meer dan 10 miljoen liefhebbers naar de zalen lokte, o.a. De Expeditie van Familie Vos, Engel, De Grote Sinterklaasfilm, Fuck de liefde, Buurman & Buurman, Jackie & Oopjen en Brugklas de film. Onze films zijn zowel nationale als internationale mainstream films en een combinatie van live action en animatie. Op die manier spreken we een breed familiepubliek aan.

Naast acquisities van films voor bioscoop werken we dagelijks aan de samenstelling van een aantrekkelijke content library van films en series die we aanbieden aan TV zenders en streaming platforms. Daarnaast brengen wij ze ook uit op DVD.

Spellen en boeken

De afdeling games ontwikkelt en produceert originele bordspellen gebaseerd op populaire IP formats. Spellen als De Slimste Mens, Wie is de Mol, Candy Crush Duel, Snollebollekes en Jurassic World zijn enkele voorbeelden van toppers binnen onze spelcatalogus die tegenwoordig uit 45 verschillende titels bestaat.

Dankzij de verwerving van de rechten voor de Netflix hit Peaky Blinders is Just Entertainment een internationale speler geworden binnen de spellen markt.

Producties

Just Entertainment is producent en coproducent van verschillende feature films als Wat mannen willen, Allemaal Familie, Bad Trip, Bastaard, Homies, First Kiss en series als Buurman & Buurman en het gevangenisdrama Gent West.

Naast audiovisuele producties is Just Entertainment ook producent van live entertainment. In 2016 brachten we de Disney musical Beauty and the Beast naar Vlaanderen. In 2017 volgde The Little Mermaid met de grootste LED wall ooit gezien in België.

NL
EN