De Slimste Mens ter Wereld - het bordspel

Bestel hier

Wie van jullie is De Slimste?

Speel de populaire tv-quiz De Slimste Mens Ter Wereld thuis aan tafel en ontdek in vijf spannende rondes wie van jullie De Slimste is. Alle elementen van de tv-quiz vind je terug in het bordspel: Verdien je eerste secondes met de Ronde 3-6-9; geef razendsnel de vier goede antwoorden in de Ronde Open Deur;  kun jij de Puzzel oplossen terwijl jouw zuurverdiende secondes wegtikken? Hoeveel goede antwoorden weet je bij de Ronde Ingelijst? En dan moet de Finale nog beginnen: Eén vraag, vijf antwoorden.  Speel je tegenstander naar 0 seconden en kroon jezelf tot De Slimste Mens ter Wereld!

Met meer dan 6000 verrassende vragen en antwoorden is De Slimste Mens Ter Wereld goed voor uren spelplezier!

Een digitale puntenteller, om je kostbare seconden bij te houden, kan je hier vinden!

Klik hier voor de spelregels

FAQ

 1. Ik kan in de doos geen speelbord vinden. Kan dit kloppen?
  In dit bordspel is er geen groot bordspel. Deze is dezelfde grote als de speelkaarten en is te vinden bij de kaarten van ronde 1.
 2. Op het moment dat ik punten probeer op-of af te tellen, stopt de timer met tellen. Is er een mogelijkheid om dit te omzeilen?
  Helaas is er geconstateerd dat er een productiefout in een aantal van onze timeconsoles is. Dit betekent dat de tijd stopt met tellen, wanneer hier iets bij op of vanaf geteld wordt. Graag wijzen we u op onze vernieuwde app. Hier kunt u digitaal met de timer spelen. De app is verkrijgbaar via zowel de
  App Store als de Google Play Store.
 3. Bij een van de kaartjes van ronde 1 is een fout te vinden. Het gaat hier om de vraag: ‘Hoeveel gram zit er in een ton?’ Het antwoord op het kaartje is 100.000 gram, maar dit moet 1.000.000 gram zijn.
  Helaas is dit een fout op de kaartjes. Wij zullen dit zeker meenemen in de herdruk van het spel en dit betekend dat de fout aangepast zal worden.
 4. Waar kan ik de online timer vinden?
  De online timer kunt u
  hier vinden. Daarnaast wijzen wij u graag op onze nieuwe app. Hier kunt u digitaal met de timer spelen. De app is verkrijgbaar via zowel de App Store als de Google Play Store.
 5. Bij gebruik maakt de timer erg veel geluid. Is er een mogelijkheid om dit zachter te laten spelen of wellichtvolledig uit te schakelen?
  Helaas is het niet mogelijk om het volume van de timers te wijzigen.
 6. Is de vernieuwde versie een uitbreiding van de oudere versie of komen hier alsnog dezelfde vragen in voor? In het geval dat het dezelfde vragen zijn, is er dan wel een uitbreiding met andere vragen?
  De vernieuwde versie van De Slimste Mens Ter Wereld bevat voor het grootste gedeelte nieuwe vragen. Helaas kan het voorkomen dat enkele vragen overeen komen met vragen uit vorige versies. De pocket editie en de uitbreidingsset van De Slimste Mens Ter Wereld bevatten beide nieuwe vragen.
Leeftijd
12+
Genre
Denkspel
Speeltijd
45
min.
Taal
Nederlands
NL
EN