Wie is de Mol - de code-opdracht NL

Bestel hier

Jij en je team zijn op een missie gestuurd om 3 belangrijke codes te kraken. Alle teamgenoten zijn in het bezit van verschillende codes en sleutels. Door samen te werken is het mogelijk om het mysterie rondom de codes op te lossen, maar wat als er één persoon is die bewust de boel loopt te saboteren? Wie kun je vertrouwen tijdens je missie en wie is de mol?

Klik hier voor de spelregels

FAQ

 1. Mag ik mijn dobbelsteen alleen in dezelfde zone of ook in een andere zone verplaatsen?
  Tijdens het verplaatsen van de dobbelsteen, moet deze binnen dezelfde zone verplaatst worden. Dit betekend dat de dobbelsteen niet naar een andere zone verplaatst mag worden.
 2. Waar kan ik de app downloaden?
  Het bordspel ‘Wie is de mol – code-opdracht’ heeft een app die verkrijgbaar is onder dezelfde naam als het bordspel. Deze app is geen vereiste om het spel te spelen, maar biedt een aantal extra’s voor spelers.
 3. Wanneer er vanwege een tegenstem een strafpunt gegeven wordt, moet er een kaart uit de hand van de speler gelegd worden. Wat gebeurd er op het moment dat de speler geen kaarten meer in zijn/haar hand heeft?
  In het geval dat de speler geen kaarten meer heeft, zal er een kaart van de aflegstapel omgedraaid worden.
 4. Hoe werkt het ‘kaart ruilen’ wat in de spelregels beschreven staat?
  De actie zonder goedkeuring, “kaart ruilen”, staat voor het plaatsen van een kaart in de strafpunten zone, en het uitdelen van kaarten aan je medespelers.
 5. Als je een dobbelsteen op een sleutelzone mag plaatsen, moet je dan slechts één dobbelsteen of meerdere dobbelstenen neerleggen?
  Als speler mag je maar één dobbelsteen plaatsen per beurt.
 6. Als er een kaart in de strafzone gelegd wordt, mag die kaart ingezien worden voor het uitdelen? Mag je zelf ook een kaart pakken?
  De kaarten worden gesloten aan de spelers gegeven. De speler ontvangt daarnaast zelf ook een kaart.
 7. Wanneer ik de actie zonder goedkeuring: dobbelsteen plaatsen doe, mag ik hierbij dan meerdere dobbelstenen of maximaal één dobbelsteen plaatsen?
  Bij de actie zonder goedkeuring mag je maximaal één dobbelsteen plaatsen.
Leeftijd
12+
Genre
Strategisch
Denkspel
Speeltijd
45
min.
Taal
Nederlands
NL
EN