Het Jachtseizoen - het bordspel

Bestel hier

VERZAMEL EEN KRACHTIG TEAM VAN VRIENDEN OM AAN DE ULTIEME JACHT TE BEGINNEN.

Werk als een team om de locatie van de voortvluchtige te achterhalen. Verdeel de taken in je team en beslis wie de StukTV-bus gaat besturen, de drone bemachtigt of als jager de straten opgaat. Navigeer door de straten en wees de voortvluchtige te slim af. Iedere 10 minuten krijgt jouw team de locatie van de voortvluchtige door, maar let op, na 4 uur ontkomt hij en hebben jij en je team verloren!

Klik hier voor de spelregels

FAQ

 1. Telt bij de kaart ‘bellen’ de stad zelf ook mee, of gaat het enkel om het gebied rondom de stad?
  Nee de stad zelf telt niet mee. De stad wordt van tevoren gekozenen de voortvluchtige kan (nadat hij zijn coördinaten heeft verteld) gepakt worden als die coördinaten rondom de stad liggen waar de bellen kaart is gespeeld.
 2. Mag de voortvluchtige het OV pakken naar elke willekeurige locatie, en telt dit als één stap? Of moet de voorvluchtige één stap rekenen voor het ov per stad, dus per ov punt?
  Als je als voortvluchtige het OV pakt, mag je dit doen naar elke willekeurige stad. Dit betekent ook dat je niet het aantal stappen per stad telt.
 3. Is het verplicht om te bewegen of is het ook mogelijk om op de plek te blijven staan?
  Het is zeker niet verplicht om te bewegen. Het is ook mogelijk om te blijven staan.
 4. Wanneer de voorvluchtige een kaart heeft om niet op een bepaalde plek te beëindigen, gaat het hierbij om de lopende beurt of de volgende keer dat de voorvluchtige zijn locatie vrij geeft?
  De voortvluchtige heeft de gehele beurt om hier rekening mee te houden, het gaat namelijk over de volgende keer dat de voorvluchtige zijn/haar locatie vrijgeeft.
 5. Door een kaart mag de voortvluchtige niet naast het water eindigen, maar wat gebeurt er als de voortvluchtige geen andere keuze heeft?
  Als de voortvluchtige niet anders kan dan naast het water eindigen aan het einde van zijn beurt, dan hoeft hij niks te doen met de kaart. Hij geeft gewoon de coördinaten door en de kaart is dus voor niks geweest.
Leeftijd
10+
Genre
Strategisch
Speeltijd
30
min.
Taal
Nederlands
NL
EN