Peaky Blinders: Under New Management

Bestel hier

Reis terug in de tijd naar het Birmingham van de jaren twintig in het Peaky Blinders bordspel. Speel je eigen rol in een spannende gangsteroorlog tussen verschillende groepen. Verhoog je persoonlijke statistieken zoals charisma, kracht en intelligentie om zo je tegenstanders te verslaan en je missie te volbrengen. Maar dit kan je niet alleen. Creëer een netwerk van vrienden en vijanden, investeer in rum, auto onderdelen, wapens of paardenraces en ga de strijd aan met je grootste rivalen. Word de meest gevreesde gangster van Birmingham!

Klik hier voor de spelregels

FAQ

 1. Is het bij de Epsom Derby mogelijk dat twee mensen op hetzelfde paard wedden of moet je verplicht op je eigen paard wedden?
  Je kan bij Epson Derby alleen op je eigen paard wedden.
 2. Op de Covent Garden markt, zegt de regel dat je de eerste kaart boven op de stapel moet nemen als je iets koopt. Of, als het een 5 vat of 5 wapen kaart is, moeten we dan 5 betalen?
  Je mag geen 5 value cards met de Covent Garden Market ruilen.
 3. Sommige conflictkaarten zeggen "verhoog verdachtes level", andere "kies een tegenstander en verhoog zijn level". Wiens level moet je verhogen voor de eerste soortkaart? Van alle spelers, inclusief de kaartspeler?
  Je kiest 1 speler om de verdenken te verhogen.
 4. Wanneer je de derde missie volbrengt, is het dan nodig om aan de eerste twee missies te voldoen?
  Alle drie de missies moeten voltooid worden. Hierbij maakt het echter niet uit in welke volgorde dit gebeurt.
 5. Hoe behaal je de missie ‘control an area’?
  Door vier ‘control markers’ in de zone te hebben die op je missiestaat. Er zijn vier zones, en elke speler heeft altijd 1 control missie.
 6. Moeten de één member kaarten en de vijfmember kaarten door elkaar gehusseld worden voor random trekking? Of krijg je automatisch een één member kaart?
  Je krijgt altijd een 1 member kaart of fiche. De 5 member kaart is bedoeld om te gebruiken als je een te kort hebt aan 1 member kaarten. Deze hebben dus geen functie verder binnen het spel.
Leeftijd
12+
Genre
Strategisch
Speeltijd
90
min.
Taal
Nederlands, Engels, Frans, Duits
NL
EN